Produkter   » Fordon » Båtar » Sandström båtar » Produkt

Sandström D Cruiser 570

Sandström båtar
Sandström D Cruiser 570

Sandström D Cruiser 570 är en svenskbyggd cruiser med modern design och fantastiska köregenskaper i hela fartregistret. Den har ett mycket tystgående och lättdrivet skrov. D Cruiser 570 har förutom genomgång till fören via mittrutan även ett skarndäck runtom. Det är unikt för en daycruiseri denna storlek! Individuellt vänd- och ställbara stolar som är gasdämpade och väl tilltagna ankarboxar är några praktiska funktioner. Lägg till detta många stuvutrymmen, bl a ett långt utrymme under förruffen, som du kan öppna både från ruffen och sittbrunnen. Då förstår du att D Cruiser 570 är en ovanligt smart och praktiskt byggd daycruiser.

Användning
Sandström D Cruiser 570 är som gjord för såväl dagsutflykter som längre båtfärder med övernattning. En bekväm och praktisk utflyktsbåt med många smarta funktioner. Kapell, badstege, pulpits är några exempel på sådant som gör livet ombord smidigare och enklare.

Standardutrustning
Skylightlucka i förruff, vindrutetorkare, kapell, dynor, dyvika, ankare, förtöjningslinor, fendrar, lanternor, fast tank, hydraulstyrning, rostfria räcken, två fällbara bord, kapellucka, låsögla klass 3.

Fakta
Sandström D Cruiser 570 är självklart CE-märkt och har två års skrovgaranti!

Tekniska data: Sandström D Cruiser 570
Längd 5,70 m
Bredd 2,25 m
Vikt ca 720 kg
Avsedd för 5 pers
Rek motor 80-135 hk
Fast tank 90 l
Cirkahastighet med 1 resp 2 personer 80 hk: 31 resp 30 knop
  135 hk: 44 resp 43 knop
Designkategori C - Kustfarvatten och inomskärs
Rek hissning från akterspegel ca 20 mm
Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
5702 Båt Sandström D Cruiser 570 I lager 197 200,00/st

Tillbaka

Moms: inkl. exkl.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.