Produkter   » Fordon » Båtar » Sandström båtar » Produkt

Sandström Basic 465

Sandström båtar
Sandström Basic 465

Användning
Båten är väldigt uppskattad då den för sin längd är ovanligt stabil tack vare ett brett skrov. Den är lättdriven och tack vare den kraftiga kölen kursstabil. Sandström Basic 465 är en vidareutveckling på vår riktigt populära storsäljare Basic 460 med flera olika användningsområden. Utrustad med styrpanel, ruta och rutbåge kör man längre sträckor bekvämt och vindskyddad. Väljer man i stället rorkult så kan en större durkyta disponeras till fiskeredskap eller annat som ska fraktas. Tack vare sin låga vikt lätt att hantera, både i sjön och på trailer. Att den är stadig uppskattas både när båten ska lastas/lossas och när man vistas i den på till exempel fisketuren.

Disponering
Skrovet till Sandström Basic 465 är designad i klinkad stil med kraftig, massiv köl som ger en kursstabil och lättrodd båt som planar vid högre hastigheter. Den är förhållandevis bred, vilket gör den stabil. Föröver en sittoft för passagerare, med ett litet stuvfack för tampar och ankare. Dessutom en platt, halkskyddad yta att sätta fötterna på vid ombordstigning. I mitten en öppningsbar roddtoft. Under luckan på mittoften ryms en Igloo kylbox (ingår ej). I aktern ett låsbart stuvfack med plats för ev. tank och batteri, som utgör sittoft i stängt läge. Den har en plan durk med sparklist för den som ror. Utvändigt har den en stävögla både i för och aktern att använda vid förtöjning. Akterut efter skrovsidorna har den avlastningsytor för mindre förnödenheter. Motorbrunnen har rejäla motorplåtar i aluminium. Nytt för i år är den gummilist vi monterar under alla luckor för att eliminera skrammel och skärma bort resonansljud från stuvfacken.

Garanti och säkerhet
Båten är CE-märkt och har två års garanti. Den har fyra flyttankar som gör att den flyter vattenfylld. Ett lufttätt skott i för och akter samt två stycken vid sidan av öppningsbara roddtoften. Den har en plan och halkskyddad durk. I aktern finns fotsteg att använda för att ta sig ombord igen om man ofrivilligt hamnar i vattnet.

Standardutrustning
Stuvfack, åror, handtag/fotsteg på akterspegeln, dyvika.

Extra utrustning
Styrpanel, sido-eller mitt-monterad. Vindruta och rostfri rutbåge med lanternstång.

Tekniska data: Sandström Basic 465
Längd 4,60 m
Bredd 1,80 m
Vikt ca 200 kg
Avsedd för 5 pers
Rek motor 10-20 hk, lång rigg
Cirkahastighet med 1 resp 2 personer 15 hk: 20 resp 19 knop
  20 hk: 22 resp 20 knop
Designkategori C - Kustfarvatten och inomskärs
Längd styrwire 2,75 m vid montering av styrpulpet
Rek hissning från akterspegel ca 20 mm
 Sandström Basic 465  Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
basic_465 Båt Sandström Basic 465 I lager 34 500,00/st
Kampanjvara 33 495,00/st

Tillbaka

Moms: inkl. exkl.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.