Produkter   » Bygg » Betongsågar » Produkt

Lissmac FS 13B

Lissmac
Lissmac FS 13B

Sänkning och höjning av sågbladet sker smidigt med hjälp av en sluten gängad spindel med skärdjup display och därmed förhindra skador på sågklingan. Spindeln skyddas av ett galvaniserat stålrör.

Den främre såghuvan kan höjas för korsningar.

En stor 30 liters vattentank med en stor påfyllningsmunstycke och bärhandtag gör påfyllning enklare och minskar arbetsavbrott. Vattentank kan fällas framåt - lätt att fylla på och vattenbehållaren kan tömmas helt. Vid sågningen, kan större vikt läggas på sågbladet på grund av den tiltbar tank.

Som standard flänssprayen sparar vatten och ger ett optimalt kylning för sågklingan. Detta garanterar en längre livslängd. Anslutning för extern vattentillförseln med separat justerbar vattenkran.

Handtagets antivibrationssystem reducerar vibrationer som kan påverka användaren och förbättra arbetsförhållanden. Handtaget är steglöst och kan vridas 180 ° för en optimal rakt snitt.

Optimal rotationshastighet på sågklingan upp till en diameter på 500 mm

Bästa transportalternativ med hjälp av lyftkrok och handtag.

Standard med fastställnings broms och sågbladfläns för flera bladhållaren upp till 15 mm. Diamant sågklinga ASW 10 (Ø 450 mm) för betong medföljer.

Tekniska data:  Lissmac FS 13B
Sågdjup 180 mm
Sågdjup inställning Steglös gängad spindel med djupmått
Sågblad diameter max. 500 mm
Sågbladhållare 25.4 mm
Motor 1 cylinder Honda
Motoreffekt 8.2 kW/11.2 hp
Sågblad hästighet 2300 rpm
Dimensioner (L/W/H) 1040/585/910 mm
Vikt 105 kg

Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
FS-13B (815032) Betonggolvsåg Lissmac FS 13B I lager 36 995,00/st

Tillbaka

Moms: inkl. exkl.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.