Hem » Fordon » Båtar » Gummibåtar » Takacat Balance SUP » Takacat Balance SUP T300B

Takacat Balance SUP T300B

Takacat Balance SUP T300B
8 750,00

Beskrivning

Friheten att paddla iväg och upptäcka, utföra yoga, träna kondition eller leka bland vågorna. Inget är omöjligt med TAKACAT Balance.
TAKACAT Balance är en uppblåsbar och packbar SUP  som har bra stabilitet, den är lättpaddlad, har bra glid och designad för ett brett användningsområde som t.ex. cruising, yoga, allmän träning samt även vågsurf i mindre vågor. Perfekt för att passa hela familjen.

TAKACAT Balance är bäst i klassen tack vare sin robusta 6” (15cm) tjocka dropstitch konstruktion och en design med många användningsområden.

Större delen av brädans däck är täckt med EVA grip pad för ett bra grepp. Ett centrerat bärhandtag placerat på däck, det finns plats för att spänna fast saker om man vill ta med sig något samt 2 st rostfria D-ringar i fören och akter.

Den fylls snabbt och enkelt med högtryckspumpen till ett tryck på 15 psi vilket ger en mycket stabil och styv bräda. TAKACAT Balance är packbar och ryms i den medföljande ryggsäcken, enkel att förvara i bilen, båten, husvagnen, husbilen eller varför inte ta med den på bussen, cykeln m.m.

Levereras i en mycket praktisk ryggsäck inklusive fenor, pump, paddel och reparationskit.

Specifikationer

Artikelnamn: Takacat Balance SUP T300B
Artnr: takacat_balance_t300b
Lagerstatus: I lager

Dokument (0)

Dela