Produkter   » Fordon » Båtar » Sandström båtar » Produkt

Sandström Classic 620 MC

Sandström båtar
Sandström Classic 620 MC

Sandström Classic 620 MC är en ny eftertraktad hyttbåt, perfekt för fisketuren eller för att bekvämt ta sig ut i skärgården. Skrovet har en köl som förbättrar manöveregenskaperna när man ska lägga till i hamn. Båten är lätt att ta sig i och ur då hytten har genomgång, samt att det finns ett scarndäck.

Användning
Man stiger tryggt ner i båten i fören och genom en dörr in till hytten. Där sitter man skyddat och genom de stora glaspartierna har man god sikt åt alla håll. Vill man stå upp så ger den stora takluckan möjlighet till det. I hytten sitter man bekvämt och dricker kaffe runt ett mindre bord. Vask finns och för den som önskar installera en värmare eller ett spritkök finns det utrymme för det. Förar- och passagerarstolarna går fälla framåt och ger då möjlighet till två övernattningsbäddar, varav bädden på babord sida ingår i standardutrustning. Bakom hytten finns ett meterlångt lastutrymme där man kan bärga storfisken eller sitta på den utfällbara toften.

Standardutrustning
Bad/räddningsstege, kraftiga rostfria grabbräcken i fören, akterräcken, fyra pollare, låsbygel klass 3, brandsläckare, stuvfack i för och akter, targabåge med topplanterna, lanternor i fören, taklucka vindrutetorkare, huvudströmbrytare, 2 st eluttag 12 V, manuell samt elektrisk länspump, dyvika, förtöjningspaket, fendrar, vask, belysning hytt, kartbord babord sida, bord, bäddsats babord sida, hydraulstyrning, fast tank 90 liter.

Tekniska data: Sandström Classic 620 MC
Längd 6,20 m
Bredd 2,25 m
Vikt ca 880 kg
Avsedd för 6 pers
Rek motor 75 hk- 115 hk, lång rigg
Cirkahastighet med 1 resp 2 personer 75 hk: 27 resp 26 knop 115 hk: 35 resp 34 knop
Designkategori C - Kustfarvatten och inomskärs
Rek hissning från akterspegel

Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
620mc Sandströms Classic 620 MC I lager 224 000,00/st

Tillbaka

Moms: inkl. exkl.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.