Hem » Hus & Hem » Luftfuktare » HACE kallfuktare PCMH-45

HACE kallfuktare PCMH-45

Luftfuktare HACE kallfuktare PCMH-45 för rum upp till 250m².
4 895,00 Ord. Pris (4 995,00)

Beskrivning

HACE presenterar nu sin mest kraftfulla luftfuktaren någonsin! En luftfuktare med otrolig kapacitet, men som ändå har en tilltalande design som gör att den kan ställas in på kontor eller i butiker. Den är samtidigt lätt och behändig att sköta.

I en torr miljö skadas slemhinnor, huden blir torr och det är lättare att drabbas av förkylningar. Textilier, mattor och möbler blir dessutom sprödare vilket gör att de slits hårdare. Musikaffärer och kyrkor använder den här modellen för att instrument och trädetaljer inte ska spricka av kylan.

En luftfuktare kan lösa dessa problem! De ökar luftfuktigheten i rummet och rensar luften på damm och dylikt. Med en luftfuktare mår du, dina möbler och dina växter bättre. PCMH45 avger ca 45 liter fukt per dygn vilket gör att den kan användas i utrymmen på upp till 1000m³ (dock max 250m²).

Den tydliga panelen gör att den här luftfuktaren är mycket enkel att programmera och sköta. PCMH45 stänger av sig automatiskt när fuktighetsnivån uppnår önskad nivå eller vattenbehållaren är tom. Trots att den är så kraftfull så är den också väldigt tyst. Denna maskin är även utrustad med en timer som man enkelt kan ställa in när maskinen ska starta och stanna. PCMH45 har ett mycket smart integrerat filter som är lätt att rengöra.

En perfekt luftfuktare för större lägenheter, kontor, butiker eller konferensrum!

Teknisk data Luftfuktare HACE kallfuktare PCMH-45
Befuktningstyp: Kallfuktare
Max arbetsområde 1000m³/250m²
Effekt: 70W
Nettovikt: 5kg
Kapacitet: 45 l/dygn
Tankvolym: 30 liter
Ljudnivå (2 steg): 30dB
Mått (HxBxD) i cm: 75x74,5x44

2 års garanti.

Specifikationer

Artikelnamn: Luftfuktare HACE kallfuktare PCMH-45
Artnr: PCMH-45
Lagerstatus: I lager

Dokument (0)

Dela