Produkter   » Fordon » Båtar » Persson båtar » Produkt

Persson 640 med Akterruff

Persson Båt
Persson 640 med Akterruff

Persson 640 är en väl utprovad bruksmodell i allroundutförande. Den finns i flera olika versioner:
- öppen styrpulpetbåt
- med akterruff
- med hardtop

Persson Båt 640 kan utrustas med inom- eller utombordare, och inombordaren kan förses med antingen aquadrev eller vattenjetaggregat (i detta fall är kölen modifierad för att passa vattenjetdrift, se bild). Persson Båt 640 motsvarar de högst ställda kraven inom de mest skilda användningsområden på hav och stora insjöar.

Ex: -Som fiskebåt för yrkesbruk har den stora, fria och rena arbetsytor. Relingen anpassad till nätfiske och förstärkt för montage av stävrulle.
-Som taxibåt med stor bärighet med plats för last och 10 passagerare. 640 är lättmanövrerad och smidig. En välbalanserad och snabbplanande båt, med säker och stabil gång även i hård sjö och erbjuder alltid mångsidighet och trygghet för användaren.

Modellen med akterruff ger dig en ombonad och skyddad förarmiljö. Akterruffen är ljus och rymlig med bl.a öppningsbara takfönster och plats för 4 personer. Möjlighet finns för att skapa liggutrymme för övernattning.

Tekniska data: Persson 640 med Akterruff
Längd: 6,40 m
Bredd: 2,35 m
Vikt: ca 400 kg öppen modell
Lämplig motor: 50-90 hk 30-66 kw
Lång rigg


Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
B-P640A Båt Persson 640 med Akterruff I lager 94 995,00/st

Tillbaka

Moms: inkl. exkl.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.